Werelddag zonder tabak

Werelddag zonder tabak

Vandaag is het Werelddag zonder tabak. Deze dag werd door de World Health Organisation (WHO) uitgeroepen om aandacht te besteden aan de gevaren van roken. Het thema van dit jaar richt zich op de steeds agressievere verkooptechnieken die de tabaksindustrie nog steeds gebruikt om hun waar aan de man te brengen.

Bij ASK Romein zetten we in op een gezonde levensstijl. Het is een feit: stoppen met roken is alles behalve gemakkelijk. Veel rokers stoppen op eigen houtje, maar niet iedereen slaagt hierin. Daarom proberen we onze mensen te motiveren om te stoppen met roken door het aanbieden van gratis sessies, we sporen onze werknemers ook aan om regelmatig aan sport te doen en we voorzien dagelijks een lekkere fruitmand waar we onze dosis vitaminen uit kunnen halen.

Niet roken is niet alleen beter voor de portemonnee, je voelt jezelf een pak fitter doordat je meer zuurstof in je bloed hebt en last but not least: een betere reuk- en smaakzin zorgen ervoor dat je des te meer kan genieten van je eten!

Stop waiting for tomorrow, start now!

#werelddagzondertabak #behealthy #healthyatwork #askromein #weareaskromein


TERUG


blank

MEER NIEUWS

40 jaar in dienst én op pensioen!

27-05-2022 | 40 jaar in dienst én op pensioen!

Tweemaal feest voor onze montageman Maas-Jan Schoonbeek! Vorige week vierde hij samen met zijn collega’s van Oosti…

StudentenSTAALdag Rotterdam

24-05-2022 | StudentenSTAALdag Rotterdam

Afgelopen donderdag vond de StudentenSTAALdag plaats in Rotterdam en ASK Romein was erbij! De StudentenSTAALdag is een …

Uitbreiding magazijn bij Linea2000

20-05-2022 | Uitbreiding magazijn bij Linea2000

Voor het familiebedrijf Linea2000, bekend van huishoudapparaten van het merk DOMO, bouwden we nieuwe kantoorruimtes van …